sunnuntai 21. elokuuta 2016

Harkkapeli Sc Weikot 21.8.2016

Pienten kyytivaikeuksien kautta pääsimme perille Eerikkilän urheiluopistolle jossa otettiin nopeat alkulämmöt jo aiemmin tutuksi tulleella tekonurmikentällä. Pojat tuntuivat olevan vielä aivan kesäterässä, puuttui pelisukkia, pelipaitoja, shortseja.
Matka vaati veronsa kun Veeti oli naama kalpeana makaamassa vaihtopenkillä pelin alkaessa matkapahoinvointikohtauksen vaivaamana.
Eka erä oltiin unessa ja vastustaja meni 4-2 johtoon. Erätauolla tehtiin pieniä pelipaikka viilauksia ja otettiin kiinni vastustajan pitkät avaukset pakkien taakse. Peli kääntyi toisessa erässä meille.
Kolmannessa erässä vastustaja otti pari jäähyä joista toisen aikana saimme yv-maalin aikaiseksi. Myös Veeti pääsi mukaan peliin ja iski voittomaaliksi jääneen 6-9 osuman. Lopussa maalineduspelimme sekosi ja vastustaja pääsi tekemään pari kavennusmaalia.
Lopputulos 9-8 meille ihan kauden ensimäisen harkkapelin jälkeen. Pisteiden makuun pääsi seuraavat pelaajat:Eero 2+1, Lari 2+0, Teemu 1+1, Atte 1+1, Aapo 0+2, Elias 1+0, Aleksi L. 1+0, Veeti 1+0, Jalo 0+1, Patrik 0+1, Vilho 0+1.