maanantai 18. tammikuuta 2016

17.1 pelit Forssassa

Oli hienoa päästä pitkästä aikaa pelaamaan täysikokoiselle salibandykentälle. Tähän saakka liki kaikki tämän kauden pelit on pelattu pienemmillä kentillä. Kilpasarjan peleistäkin puolet on jouduttu pelaamaan Raholan heikoissa olosuhteissa, toisaalta olosuhteet on samat kaikille joukkueille.
Ensimmäinen vastus oli YPA Ylöjärveltä jota vastaan olemme viimeeksi pelanneet toissa kaudella jolloin se oli aivan liian kova joukkue meille voitettavaksi. Vaikka tietysti joukkueissa on tapahtunut pientä muutosta niin valmentajan näkökulmasta tämä oli jonkin tasoinen joukkueen kehityksen mittari.
Ottelu alkoi nihkeästi ja tuntui kuin vastustaja olisi saanut joka maalipaikasta pallon verkkoon. Oma pelimme ei lähtynyt kulkemaan ja toisen erän alussa olimme jo 5-1 tappiolla. Valmennus teki kentällisiin pienen muutoksen toiseen erään ja pelimme alkoi pikku hiljaa toimimaan. Ennen kolmannen erän alkua sovimme poikien kanssa, että jatkamme oma peliämme. Kyllä ne maalitkin sieltä tulee kun teemme kentällä kuten olemme sopineet. Pojat saivatkin aikaan kunnon kirin ja voitimme kolmannen erän 6-1 ja samalla koko ottelun 9-7. Pojat saivat taistelusta kaipaamaansa itseluottamusta joka tuntui olleen kadoksissa edellisessa turnauksessa kun palloa ei saatu maalin vaikka paikkoja oli vaikka kuinka paljon.

Päivän toisessa pelissä vastaan asettui Happee Moose. Hiukan tuntui taas keskittyminen olleen hukassa ja vastustaja pääsi tekemään pari ensimmäistä maalia ennen kuin pojat heräsivät. Taas nousimme takaa ohi toisen ja kolmannen erän hyvän pelaamisen avulla. Tästä iso peukku pojille etteivät he luovuta vaikka olemmikin tappiolla.

Sunnuntain pelien pistenikkareina kunnostautuivat Atte 2+4, Teemu 3+1, Eero 2+2, Vilho 3+0, Jalo 0+3, Kasimir 2+1, Tami 2+0, Leevi 0+2, Pauli 1+0, Aleksi L 0+1 ja Waltteri 0+1. Liki kaikki pelaajat pääsivät tehopisteiden makuun. Maalissa Aleksi hoiti rankkarin ja monta tärkeää torjuntaa.