Sivut

tiistai 15. joulukuuta 2015

Loppuvuoden treeniajat

Mustan ja valkoisen joukkueiden syyskauden viimeisistä turnauksista jäi hieman katkeran makea fiilis. Valkoinen voitti molemmat pelinsä lauantaina Raholassa ja musta otti sunnuntaina Parkanossa riemukkaan voiton FBC Duxista mutta hävisi harmittavasti paikallispelissä 04 pojille.
Kahdesta voitosta huolimatta valkoisen joukkueen pelaaminen ei ollut sillä tasolla mitä pojat osaavat. Hieman liikaa pelattiin itsekkäästi itselle eikä joukkueelle. Toisessa pelissä VesViä vastaan sai eräs pelaajamme 2+10 min rangaistuksen epäurheilijamaisesta käytöksestä: hän läi vastustajaa tilanteen jälkeen mailalla jaloille. Tällainen käytös ei ole hyväksyttävää.

Mustan joukkueen pelaajat taisivat olla tyytyväisiä sunnuntain ensimmäisestä voitosta ja toiseen peliin ei jäänyt enää riittävästi paukkuja taistella voitosta. 

Tänään treenataan normaalisti Elenialla, keskiviikkona ei ole treenejä ja perjantaina pelataan pojat vastaan vanhemmat ottelu harkkavuorolla. Pelin jälkeen on tarjolla pipareita ja pillimehua.
Viikkot 52 ja 53 joukkueemme viettää ansaittua joululomaa ja ohjatut treenit alkavat tiistaina 5.1.2016.
Viikolla 1 on lauantaina 9.1 valkoisen joukkueen turnaus Janakkalassa. Kokoonpano turnaukseen ilmoitetaan viimeistään viikolla 53 blogissa ja nimenhuudossa.
Mustan joukkeen tulevista turnauksista ei ole vielä tietoa.

Vaikka joukkueella ei ole ohjattuja harjoituksia niin se ei tarkoita sitä ettei kannattaisi harjoitella ja pelailla. Jokaisen pojan kannattaa ulkoilla päivittäin ja käydä pari kertaa viikossa lenkillä.

Hauskaa joulun odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti