Sivut

tiistai 22. syyskuuta 2015

Lauantain 26.9 tapahtumat ja ikäluokkayhteistyö

Lauantaina on yhteisharjoitukset Steelers 02 valkoisen ja BS02 joukkuiden kanssa. Meiltä menee jatkossa JSB:n pojista 5-6 poikaa yhteisharjoituksiin. Vuorot kiertävät niin että kaikki pääsevät käymään näissä kyseisissä harjoituksissa. Tulevana lauantaina harjoituksiin menee enemmän poikia koska 02 valkoinen joukkue on turnauksessa. Nämä harjoitukset ovat pääsääntöisesti seuran nuoriso-ohjaajan (Kärppä) tai nuorisopäällikön (Korkki) vetämiä. Tällä toiminnalla aloitamme ikäluokkayhteistyön 02 ikäisten joukkueen kanssa.

Nämä harjoitukset ovat klo 11.15 - 12.45 salibandyhallilla.

Lauantaille on sovittu myös harjoituspeli RSS Panthersia vastaan. Tähän peliin osallistuvat ne pelaajat jotka tulevat aloittamaan kauden haastajasarjan joukkueen peleissä eli joukkueeseen liittyneet uudet pojat sekä Turengin Steelersin pelaajat. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö pelaaja voisi nousta haastajajoukkueesta kilpajoukkueeseen tai toisinpäin. Valmennus päättää turnauskohtaisesti ketkä osallistuvat mihinkin tapahtumaan.

Yhteisharjoituksiin osallistuvat pelaajat: Vilho, Juuso, Aleksi L, Jalo, Pate, Aleksi Ru, Eero, Aapo, Teemu, Tami, Pauli, Arttu, Veeti, Aleksi Ra, Atte, Waltteri, Kassu

Harjoituspeliin osallistuvat pelaajat: Santtu, Patrik Po, Lauri, Elias, Jami, Leevi, Joonas, Aapo E, Simo, Kristian, Juuso Ko, Mikael, Eemeli, Emil, Pauli T, Kaarlo, Jalo, Pate, Teemu, Pauli, Waltteri, Tami

Ilmoittakaa pikaisesti jos poikanne ei pääse osallistumaan hänelle merkittyyn tapahtumaan. Ilmoittakaa myös jos poikanne ei voi kauden aikana osallistua lauantaisiin yhteisharjoituksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti