Sivut

tiistai 28. huhtikuuta 2015

Käytännön ohjeita HFT-turnaukseen

Turnaus koittaa viikonloppuna ja tässä hieman käytännön ohjeistusta:

Otteluohjelman ja tulokset löydät Statbeatista osoitteesta www.statbeat.com/hft. Linkin avulla myös kotiin jäävät taustavoimat voivat seurata turnauksen etenemistä, jonne tulokset päivitetään heti otteluiden päätyttyä. Otteluohjelman ja pelipaikat löydät myös Facebook-sivuiltamme sekä turnauksen omilta nettisivuilta.

Pelaajalistat pitää muistaa toimittaa sähköisesti Statbeat-tulospalveluun viimeistään perjantaina. Paperisina niitä ei tarvitse enää turnaukseen toimittaa. Lue turnaussäänöistä miten toimia mikäli maalivahti vaihtuu välillä kenttäpelaajaksi ja toisinpäin.

Turnaukseen saapumista varten saavu ottelupaikallesi ennen ensimmäisen ottelun alkua.  Jos olet tilannut ruokailut tai/ja turnauspassit saat niihin oikeuttavat tavarat pelipaikaltasi. Elenia-areenalla info sijaitsee aulassa sisäänkäynnin oikealla puolella. Jukolassa ja Iittalassa kysy "turnauskassiasi" kahvion pisteeltä. Erillistä ilmoittautumista ei sinällään tarvitse turnauspaikalla tehdä mutta jokaiselle joukkueelle toimitetaan turnauskassi joka tapauksessa. Turnauskassissa on vähintään MVP-paita, jolla joukkueenjohto tai valmennus palkitsee oman joukkueensa arvokkaimman pelaajan turnauksen jälkeen.

Turnaustoimisto sijaitsee Elenia-areenalla toisessa kerroksessa katsomokäytävällä.

Turnauskeikalle on vielä ennakkolippuja saatavilla osoitteessa http://www.lippuagentti.fi/event/view?id=1502, mikäli turnauspassit eivät tällä erää tarttuneet mukaan ja joukkuehengen nostatusta 

Turnaussäännöt löytyvät turnauksen nettisivuilta.

Pelipaikat osoitteineen löydät tämän linkin alta http://www.hft.fi/pelipaikat 

Pukuhuoneet pelipaikoilla toimivat vaihtuvat pukuhuoneet, joten voitte vaihtaa peliasunne vapaissa pukuhuoneissa ja kentälle mentäessä pyydämme teitä ottamaan varusteenne mukaan. Hämeenlinnan liikuntahallit tai Steelers Juniorisalibandy eivät vastaa koppeihin mahdollisesti jätetyistä arvoesineistä tai vaatteista.


Seuraa meitä Facebookissa. Sieltä löydymme nimellä Hämeenlinna Floorball Tournament. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti