Sivut

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Tampereen turnaus 1.2.2015

Huh huh olipa koettelemus. Olimme lähdössä pelaamaan vain 12 kenttäpelaajalla ja kahdella maalivahdilla. Tilanne muuttuikin sunnuntain aikana yhdeksäksi pelaajaksi ja kahdeksi maalivahdiksi. Tämä aiheutti hiukan ylimääräisiä perhosia allekirjoittaneen vatsaan. Mieleen muistui kuinka viime talvena pelasimme jossain turnauksessa Tampereella kahdeksalla kenttäpelaajalla ja tulos oli aika kauhea. Tällä kertaa vastus olisi kuitenkin kahta astetta kovempi verrattuna viime vuoden haastajasarjan vastustajiin. Onneksi maalivahtimme suoriutuvat myös pelaajan roolista joten pääsimme pelaamaan kahdella täydellä kentällisellä.
Näistä lähtökohdista pelasimme mielestäni ihan kohtalaisesti vaikka tuloksena olikin kaksi selkeää tappiota Fosulle ja  Classicille . Niinä hetkinä kun pojat muistavat sijoittua kentällä kuten olemme harjoitelleet niin ei vastustajat pääse kunnolla meidän kenttäpäätyyn mutta kun tämä unohtuu niin taitavat joukkueet ovat saman tien laittamassa palloa meidän maaliin. Ensimmäisessä pelissä Fosua vastaan saimme kerralla kaksi jäähyä. Tämän alivoiman pojat selvittivät hienosti kun Aapo ja Teemu istuivat mailanpainamisesta ja työntämisestä saamiaan jäähyjä.
Toiseen peliin saimme Petran Steelersin D-tytöistä pelaamaan ja hän suoriutui pelistä hyvin. Samalla pojat saivat mallia kuinka kentällä tulee liikkua.

Sunnuntain pistenikkarit: Atte 1+2, Pauli 2+0, Eero 2+0, Jalo 1+1, Aapo 1+1, Patrik 1+0 ja Veeti 0+1

Ensi viikolla on harjoitukset normaalisti keskiviikkona, perjantaina ja lauantaina. Sunnuntaina lähdemme jatkamaan taisteluja Turkuun bussikyydillä. Muistakaa käydä laittamassa hyvissä ajoin tieto osallistumisesta nimenhuutoon viimeistään keskiviikon treeneihin mennessä. Kaikki halukkaat pelaajat voivat lähteä mukaan. Pelipaikalla katsotaan millä kokoonpanolla peleihin lähdetään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti