Sivut

lauantai 13. joulukuuta 2014

Harkkapeli Tapanilan Erää vastaan

Eipä jäänyt paljoa kerrottavaa jälkipolville tämän päivän pelistä. Lopputulos kertoo kaiken, peli taisi päättyä 3-15 Erälle. Puolet pojista oli aivan unessa. Tuntui että edellisessä eliittisarjan pelissä toiminut puollustus- ja peittopeli oli unohtunut kokonaan. Aivan liian monta "halpaa" maalia annettiin vastustajalle löysän pelaamisen vuoksi. Täytyy myöntää että allekirjoittanutta hiukan hävettää meidän poikien tämän päivän suoritus. Toiset tulevat Helsingistä asti hakemaan hyvää harjoituspeliä ja meillä oli tarjota vaan löysää pelaamista. No ainakin pelin  jälkeen ammutut rankkarit meni meille. Siitä kiitos hienosti rankkareita torjununeelle Aleksille ja hienoja rankkarimaaleja tehneille pojille. 

1 kommentti:

  1. Onpa meillä kriittinen valmennus! :) Peli kyllä hävittiin keskialueella missä pallot pomppivat vastustajalle ja me ei saatu siinä hyökkäyksiä katki.
    Hyvää oli sillä että nyt oli karvaus aktiivisempaa mikä toimiessaan aiheutti ongelmia vastustajalle. Kolikon kääntöpuolena oli että kun pojille antoi lupaa mennä aktiivisemmin päälle hyökkäyspäässä niin sitten siellä oli kohta koko hyökkäyskolmikko karvaamassa.
    Jatketaan harjoittelua!

    VastaaPoista