Sivut

lauantai 15. marraskuuta 2014

Eliittisarjan karsintaturnaus Riihimäellä 15.11.2014

Alkusarjan viimeiset ottelut pelattiin Riihimäellä 15.11. Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui RSS Panthers Riihimäeltä. Peli oli alusta loppuun meidän joukkueen hallinnassa ja päättyi kahdentoista maalin eroon ennen täyttä aikaa. Lopputulos 15-3 meidän pojille. Kokonaisuudessa valmennus on tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen ottelussa vaikka vastustaja saikin omat maalinsa liian helposti puolustuksen  pehmeän oman alueen pelin takia.

Toisessa ottelussa vastaan astui FoSun pojat jotka ovat meitä kylvettäneet jo kahdesti tämän kauden aikana. Valmennuksen ajatuksena oli tarkka oman alueen pelaaminen ja vetojen peittäminen mihin onkin keskitytty harjoituksessa lähiaikoina. Jälkimmäisessä onnistuttiinkin kohtalaisesti, vastustaja ei saanut maaleja kanttilaukauksilla puolesta kentästä kuten on aiemmin tehnyt.
Oman alueen tarkka pelaaminen epäonnistui pahasti. Forssalaiset tekivät maaleja takatolpalta ja maalin edestä johon he olivat tulleet puolustuksen huomaamatta. Peli oli ensimmäisen erän jälkeen 7-2 vastustajalle. Toisessa erässä maalinedustapelaaminen saatiin hiukan parempaan kuosiin ja erä päättyikin meille 3-2. Kolmannessa erässä meidän pojat lopettivat pelaamiseen miltei kokonaan ja lopputulos 15-5 kertookin selkeästi joukkueiden välisen eron.