Sivut

tiistai 9. syyskuuta 2014

Miesten edustusjoukkueen kuulumisia

Steelersin miesten edustusjoukkue kohtaa vasta avatulla Elenia Areenalla kaksi liigajoukkuetta peräkkäisinä viikonloppuina! Jos hankit nyt kausikortin, näet sen hinnalla nämä molemmat pelit!
Steelersin miesten edustusjoukkue korkkaa tulevana viikonloppuna Elenia Areenan kohtaamalla liigajoukkue Rauman Salban.
Harjoitusottelu alkaa lauantaina 6.9 kello 16:00. Pääsylippu tähän Steelersin kautta aikojen ensimmäiseen otteluun Elenia Areenalla maksaa viisi euroa – mutta hankkimalla nyt kausikortin koko kaudeksi kaikkiin Steelersin miesten edustusjoukkueen peleihin näet myös Salba-pelin sekä viikon päästä perjantaina pelattavan harkkapelin liigan huippujoukkue SSV:tä vastaan.
Steelers kohtaa helsinkiläisen moninkertaisen suomenmestarijoukkue SSV:n puolentoista viikon päästä perjantaina. Ottelu pelataan Elenia Areenalla perjantaina 12.9. klo 18:30.
Kausikortteja myydään tulevana lauantaina Elenia Areenalla. Hinta on aikuisille 70 euroa ja lapsille, opiskelijoille ja eläkeläisille 40 euroa. Kausikortteja aletaan myydä tuntia ennen Salba-pelin alkua, siis kello 15:00.
Steelersin junnut, ja muut joilla on jäsenkortti, pääsevät viimevuotisilla korteilla harkkapeleihin!

 

Salba-peliin haussa pelinopeus –
liigajoukkue halutaan haastaa pelinhallinnassa


Steelersin miesten edustusjoukkueen valmentaja Jani Järvinen on täpinöissään, kun joukkue pääsee uuteen halliin.
”Aivan mahtava hommahan se on, että päästään korkkaamaan uusi halli nyt jo näin ajoissa”, ettei tarvitse odottaa sarjan alkuun.”
Divarin sarja käynnistyy 20.9. Elenia Areenalla tulisella paikalliskamppailulla Lammin Salibandya vastaan.
”Hienolla matsilla päästään itse sarjakin aloittamaan. Nyt vaan katsojia Suomen hienoimman salibandyhallin lehtereille!” Järvinen kehottaa.
Järvinen on juuri tätä haastattelua tehtäessä käynyt vetämässä Elelia Areenalla alakoululaisten tapahtumassa salibandyrastia.
”Se on kyllä niin hulppea halli, että ei mitään rajaa.”
Joukkue on harjoitellut paljon.
”Heinäkuu vedettiin todella kovaa. Näin jaksamme sitten treenata myöhemminkin kaudella, ja olemme parhaillamme sitten, kun tosipelit koittavat”, Järvinen sanoo.
Joukkue on lähes kokonaisuudessaan tolpillaan Salba-pelissä. Ensimmäisen harkkapelin saavat tälle kaudelle muun muassa Timo Johansson ja Joonas Jokipalo, jotka ovat toipumassa pienistä vaivoistaan.
”Pois ovat kokoonpanosta vain pitkään loukkaantuneena olleet Iiro NurminenMatti Manninen ja Jarno Lehtonen. Muut pelaavat ainakin osan matsista”, Järvinen kertoo.
Taktisia asioita on harjoiteltu hänen mukaansa vasta jonkin aikaa kesäharjoituskauden päätyttyä.
”Näyttämisenhalu, into, tunne, niitä toivon näkeväni totta kai heti, kun kotiareenalla pelataan ensimmäisen kerran.”
”Pelillisesti isoin asia on, että haluamme pelinopeutta kentälle. Haluamme haastaa pallollisena Salban, joka on kuitenkin liigajoukkue ja liigassahan joukkueet ovat nopeita ja rohkeita. Tämä on se isoin asia.”
Harjoitusottelut:
Steelers-Salba Elenia Areenalla 6.9.2014 klo 16:00 (liput 5e)
Steelers-SSV Elenia Areenalla 12.9. klo 18:30 (liput 5e)
D1VARIn avauspeli:
Steelers-LaSB Elenia Areenalla 20.9. klo 17:00 (liput 10e/5e)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti