Sivut

tiistai 10. joulukuuta 2013

Haastajasarjan Forssan turnaus vol 1

Sunnuntaiaamuna kohti Forssaa lähdimme 9 kenttäpelaajan ja kahden maalivahdin voimin. Onneksi molarimme osaavat myös toimia kenttäpelaajina joten saimme kaksi täyttä kentällistä ensimmäiseen peliin jossa vastaan asettui FoSun white joukkue. Olimme pelanneet aiemmin heitä vastaan tiukan pelin karsintasarjassa joten samanlaista taistelua oli odotettavissa.
Forssalaiset tulivat paremalla jalalla peliin ja saivat aikaan pari maalia ennen kuin meidän pojat heräsivät peliin mukaan. Valitettavasti yksi pakeistamme loukkaantui pelin tiimellyksessä ja jouduimme pelaamaan pelin kolmella puollustajalla. Lopputulos 12 - 7 ei jätä sijaa jossitteluille, olimme alakynnessä Forssalaisia vastaan.

Toisessa pelissä vastaan asettui uusi tuttavuus KooVee punainen Tampereelta. Muokkasimme hiukan kentällisiä ja saimme loukkaantuneen pelaajan mukaan tähän peliin. Peli alkoikin meidän hallinnalla ja pojat taisivat kahden erän jälkeen tuudittautua helppoon voittoon tilanteessa 3-8. Kolmannessa erässä KooVee sai peliä meidän päähän ja lopputulos olikin 6-9.

Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua ja olemme valmiimpia haastamaan vastustajia sarjan seuraavalla kierroksella tammikuussa.