Sivut

maanantai 28. lokakuuta 2013

Seuratiedote: varkaita Paukkulassa

HUOMIO KAIKKI JOUKKUEET - VARKAITA PAUKKULASSA

Tämän syksyn aikana on valitettavasti useampaan kertaan pukuhuoneista hävinnyt Steelers pelaajien omaisuutta.
Rahaa, tupakkaa jne ja nyt sitten myös pelivarusteitakin. Kohta alkaa talvi, ja kalliita kenkiä+takkeja ym pelaajilla..rupeaako tätäkin tavaraa häviämään?  Pukuhuoneissa siis pengotaan tavaroita, taskuja harjoitusten aikana taikka vaihtojen aikana....

VALISTAKAA JOUKKUEITTENNE PELAAJIA että arvotavarat: rahat, bussikortit, avaimet, lompakot, kännykät ... kaikki tällainen tavara pois taskuista ja kasseista.  Jonkinlainen pussi /laatikko kentän laidalle mihin joukkueet laittavat tavaransa harkkojen ajaksi säilöön.

On myös havannointia, että koska pukkareissa on ovessa avain, sinne "lukittaudutaan" sisäpuolelle. Sellainen käytäntö pitää saada loppumaan ihan heti. EI OLE MITÄÄN SYYTÄ - MIKSI PELAAJAN TARVITSISI LUKITA PUKKARI SISÄPUOLELTA !!! Ottakaa avain vaikka valmentajan haltuun harkkojen ajaksi...

Lisäksi joukkueilta, jotka Paukkulassa harjoittelevat toivotaan nyt  erikoissyyniä / tarkkailua TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ ETEENPÄIN pukuhuonekäyttäytymiseen.  Tiedetään että se on vaikeaa, ja on resurssipulaa toimihenkilöistä jne. Mutta periaatteessa joukkueen ollessa pukuhuoneessa siellä myös yksi toimihlö ?? vai mitenkä asia saadaa kuntoon? Voisi myös ehkä sanoa samalla, että hallitoimintaa tarkaillaan (vaikka siis ei oikeesti tarkkailla...)

TOIVOTAAN , että varkauksista , ilmoitetaan seuralle (seurasihteeri: Saila Aallonen  saila.aallonen@steelersjsb.fi) heti minkä joukkueen aikana kyseinen varkaus tapahtunut (pvm.aika) ja mitä viety ja mistä . Aina varas ei välttämättä ole  ulkopuolinen hallilla liikkuja tai toisen seuran pelaaja  Eli nyt silmät auki kaikilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti