Sivut

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Kotiturnaustiedote 16.3.


TURNAUSTIEDOTE
  
Kauden kolmas ja viimeinen kotiturnaus on ensi lauantaina 16.3. Jukolan koululla (Liivuorentie 24). Kokoonnumme koululla viimeistään klo 12.00, talkooväki paikalle jo klo 11.30.

Turnausaikataulu

1.      klo 12.30 Steelers – YPA Siniset
2.      klo 13.15 WFT – YPA Valkoinen
3.      klo 14.15 WFT – YPA Siniset
4.     klo 15.00 Steelers – YPA Valkoinen

Turnauksen purku aloitetaan heti viimeisen n. klo 15.45 päättyvän pelin jälkeen. Toivottavasti mahdollisimman moni pystyy auttamaan kahvion purussa ja siivouksessa.

Peliaika on 2 x 15 min. Peleissä noudatetaan SSBL:n kisamaailman sääntöjä. Yhteen peliin kerrallaan voi nimetä ainoastaan 14 pelaajaa.

Yleisiä ohjeita

Ottakaa taas pojille varmuuden vuoksi ulkovarusteet. Harkitsemme ulkoilua väliajalla poikien vireen ja säätilan mukaan. Pojat voivat kuitenkin pelien välissä käydä kotona syömässä.

Muistakaa ottaa mukaan peliasun lisäksi mustat pelisukat, suojalasit ja juomapullo. Joukkueen pyörittämästä kahviosta voitte ostaa pikkupurtavaa, mutta joukkueen linjauksen mukaisesti siellä ei myydä makeisia. Toivottavasti pojat eivät ota myöskään omia makeisia mukaan, tai ainakin jättävät niiden syönnin viimeisen pelin jälkeen.

Turnauksessa ei ole tällä kertaa testattavana hienoja Steelers-varusteita, mutta ilmoitelkaa, jos olette kiinnostuneita, niin järjestetään niitä treeneihin testattavaksi.

Treenit
Lauantaina ei ole treenejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti