Sivut

tiistai 30. lokakuuta 2012

Turnausraporttia Valkeakoskella pelatusta turnauksesta

Joukkueeme ensimmäinen turnaus pelattiin Valkeakoskella 28.10.2012. Poikia oli pelaamassa 3 täyttä kentällistä ja maalivahti eli yhteensä 13. Kaikkien suureksi harmiksi emme olleet valitettavasti saaneet peliasuja valmistajalta mutta tämä ei peli-intoa lannistanut.

Pelit sujuivat odotusten mukaisesti. Alkuun pelattiin varovaisemmin ja vastustaja tuntui olevan kaikessa meidän poikia edellä. Ensimmäinen peli hävittiinkin ilman yhtään tehtyä maalia.

Tämä ei onneksi lannistanut poikia ja seuraavassa pelissä päästiin jo maalien makuun vaikka vastustaja olikin selkeänumeroisesti meitä edellä.

Kolmanteen peliin lähdettiin jo hiukan vauhdikkaammin mukaan. Taas vastustaja oli alussa meidän poikia edellä ja me päästimmekin heidät jo 4-0 johtoon. Kisamaailman sääntöjen perusteella saimmekin ottaa ylimääräisen pelaajan kentällä jo pojat onnistuvatkin nopeasti kaventamaan pelin 4-2:een. Tällöin jouduimme luopumaan ylimääräisestä pelaajasta mutta pojat olivat päässeet vauhtiin ja saivat tehtyä maaleja myös tasakentällisin.
Kun pääsimme ensimmäistä kertaa johtoon 5-4 tilanteeseen niin pojille taisi tulla tunne että mehän voitamme tämän. Valitettavasti vastustaja oli jälleen hiukan meitä parempi ja pääsi lopussa tekemään voittoon tarvittavat maalit.

Vaikka kaikki kolme peliä päättyivätikn tappioon niin pojat taistelivat viimeisessä pelissä sellaisella asenteella, että samalla tavalla pelaamalla voittojakin on odottavissa ehkä jo seuraavasta turnauksesta joka pelataan reilun kahden viikon kulutta Ylöjärvellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti